LÖSEV iyilik tırı Kırıkkale'de

LÖSEV iyilik tırı Kırıkkale

LÖSEV Sosyal Hizmetler görevlisi Burç Tuna, kentte kayıtlı 28 lösemi hastasının, ihtiyaç sahiplerinden gelecek yardımı beklediğini söyledi. Devlet desteği olmadan, gönüllülük esasına göre çalışma yaptıklarını belirten Tuna, lösemili çocuklara herkesin des

İYİLİK TIRI KIRIKKALE’DE
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından, lösemili çocuklar ve ailelerine, kırtasiye, giysi, yiyecek gibi bağışları ulaştıran "iyilik tırı" Kırıkkale’ye geldi. LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Burç Tuna, yaptığı açıklamada, "iyilik tırı"nın çeşitli illerdeki lösemili çocuklara ve ailelerine yardım malzemesi götürdüğünü söyledi.81 ilde bu projenin devam ettiğini ve önemli çalışmalar yapıldığını belirten Tuna, her gittikleri yerde olumlu tepkiler aldıklarını bildirdi.

BAĞIŞLAR AİLELERE DAĞITILIYOR
LÖSEV`e ulaştırılan bağışları ailelere dağıttıklarını anlatan Tuna, “Kırıkkale’de iyilik hareketini başlattık. Burada bize kayıtlı olan ailelere, beyaz eşyadan kırtasiyeye, çeşitli yiyecek içecek ürünlerine kadar yardım ulaştırıyoruz" dedi. Tuna etkinlik kapsamında gönüllüler tarafından çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendiğini de belirtti. Etkinliklerde çocuklara oyuncak ve ihtiyaç yardımı yapılacağını belirten Tuna, herkesin LÖSEV’e bağış yapabileceğini ifade etti.

DESTEK OLUNMASI GEREKİR
İşadamlarının ve kentte bulunan zengin kişilerin 28 lösemi hastasına destek olması gerektiğini belirten Tuna, bu konuda herkesin bağış yaparak, çocuklara destek olması gerektiğini söyledi. Lösemi çocukların hayatlarının ilk evrelerinde mutlu bir yaşam geçirmesi için bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirten Tuna, hasta çocuklara verilecek en büyük tedavinin moral ve destek olduğunu kaydetti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ